viernes, 1 de noviembre de 2013

Milanesa ミラネーサ كستلاتة مخبوز "الميلانيسا" 


Last night, Koichi and I went out to a restaurant that specializes in Milanesa, which is a very popular dish in Argentina.  The word Milanesa basically refers to a breaded cutlet, and is traditionally beef.  Nowadays, just about anything can be made into a Milanesa.  In addition to beef, this place offers chicken, fish, soy and pumpkin Milanesa. The original version is served with lemon wedges, but other common preparations include "a caballo", which includes a topping of french fries and a fried egg, or Napolitana, which to me seems like you turn your Milanesa into a pizza.  I went for something different and tried the fish with a spinach cream sauce.  Koichi  went for the original beef.  Delicious!

 昨日浩一さんと一緒にミラネーサのレストランに行きました。ミラネーサはアルゼンチンのカツで、国民食です。いっぱんてきなミラネーサはビーフですが、今では何でも作ります。ビーフに加えて、このレストランは鳥と魚と大豆とカボチャのミラネーサを作ります。オリジナルはレモンと一緒ですが他の作り方がいっぱいあります。例えば、「ア*カバヨ」と言うのは卵とフライポテトと一緒です。「ナポリターナ」と言うのはピザみたい作り方です。私は新しいミラネーサを食べてみたかったから、魚とほうれん草クリームのミラネーサを食べました。浩一さんはオリジナルなビーフを食べました。おいしかったです!



No hay comentarios:

Publicar un comentario